Generalsponsor til 
VM i Krabbefiske 2017:

Helgeland Arrangement as
Øyvind Sentret, Vågen
8800 Sandnessjøen

Terje Johansen
Tlf. 917 76 612
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Program for VM-festen 2017.

I Kulturbadets konsertsal fredag den 8. september.

Dørene åpnes kl. 18:00

 

 - Krabbeklubben ved Pave Frans I

 - Premieutdeling av Ordfører Bård Anders Langø

 - Utdeling av årets StorKrabbe

 - Havets store festbord

 

Årets VM-fest blir en hyllest til og med vår egen Bjørn Jens

 

 

 

Kort om Bjørn Jens:

Bjørn Jens vokste opp i Sandnessjøen på Helgeland. I sin barndom var han en ivrig fotballspiller, og på 70-tallet var han en habil målvakt i datidens 2. divisjon. Før han slo gjennom som musiker var han sjømann i utenriksfart, som mange av hans låter bærer preg av. Musikken har alltid stått Kristiansen nært, og han har spilt i band siden 1976. Siden slutten av 1980-tallet har han livnært seg som trubadur.

Han debuterte med albumet Mackøl og måsegg i 1988. Siden den gang har Kristiansen gitt ut mange album. Tekstene strekker seg fra dype tekster om alkoholiker-barns problemer og det ensomme livet som sjømann, til lystigere viser om kvinnfolk, fest og god stemning.

I november 2008 ble Ukrutt utgitt på CD og historien(e) om Bjørn Jens kom i bokform. Gongstein forlag hadde allerede våren 2007, engasjert fotograf og forfatter Inge Ove Tysnes til å skrive historien. Boka med tittelen "her er bjørn jens" ble godt mottatt og ble en bestselger hos bokhandlerne i Sandnessjøen julen 2008. Sammen med CD- og bokutgivelse ble en suksess på artistens egen "Storøya-festival" i juli 2008, en minneverdig markering av trubadurens 50 første år.

 

På scenen vil det være flere av de artistene som har spilt sammen med Bjørn Jens og i tillegg kommer Jimmy Clark fra Nashville Tennesee for å hedre sin venn og kollega gjennom flere år.

 

Konferansier: Jostein Pedersen

 

For påmelding klikk her

 

 

 

    

  

heroy alstahaug leirfjord donna

 

 

Hovedsponsorer til VM i krabbefiske 2016